30.6.16

Paralija - provod i danju i noću


Da, svi sigurno znate za jedno od najomiljenijih mesta naših turista u Srbiji - Paraliju. Većina vas ga je sigurno i posetila. Ipak, interesovanje za ovu destinaciju kod naših turista ne jenjava, pa joj se često i po nekoliko puta vraćaju. A razlog za to može da bude i dobar provod i danju i noću.

Paralija se svake godine sve više razvija, pa osim što ćete često čuti srpski jezik, Grci se trude da se turisti u ovom mestu lepo provedu.


Almira beach bar


Jedan od načina da lepo provedete dan u Paraliji je da se uputite u barove na plaži.  Na prelepoj peščanoj plaži na putu za Katerini, nalazi se Almira beach bar. Preko dana uživajte u plitkom moru odličnom za kupanje, a uveče u savršenim koktelima.Babis i Babis -  najbolji riblji restoran u Paraliji


Ukoliko ste nakon kupanja i sunčanja ogladneli - pravac restoran Babis i Babis. Iako vam se na prvi pogled čini da enterijer baš ne obećava, kada budete probali hranu promenićete mišljenje. Odlična usluga, velike porcije, preukusna hrana - oni koji su probali kažu možda najbolja u Olimpijskoj regiji.Gold klub poznat i van Paralije


Po enterijeru zlatno crne boje odmah se prepoznaje klub Gold - stecište turista, ali i domaćih iz cele regije, koji znaju da se zapute i iz Soluna, ne bi li uživali u odličnom provodu. Ovde se često organizuje i buzuki, a gostuju i najpoznatije grčke zvezde, pa je provod do ranih jutarnjih časova zagarantovan.

Ukoliko se uželite kupovine, Paralija je poznata po prodavnicama krzna. Ukoliko je vaš izbor ipak nešto jednostavnije, obavezno posetite gradić Katerini. Katerini je samo 6 kilometara udaljen od Paralije. Do Katerinija možete i autobusom direktno iz Paralije, a u ovom šarmantnom gradiću provešćete lep dan u razgledanju i kupovini. A tu je i Solun, koji, sigurne smo, nećete zaobići.

I javite nam kako ste se proveli!
  

1 komentar:

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu - Spojte se s více než 4 miliony investorů a obchodníků ze 170 zemí

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdgovoriIzbriši