1.5.16

Tri ostrva koje treba da posetite u Grčkoj ako ste SINGLE!


Foto:Pixabay
 

  Ako ste rešili da ovog leta promenite svoj status single, predlažemo vam ova tri ostrva gde je teško izbeći flert. Ne, ne mislimo na Mikonos! Ovo su manje fancy mesta. Pored prelepog ambijenta ova mesta su poznata i po dobrom provodu i najčešće ga posećuju mladi.

1) Sifnos


Foto: Pixabay


Možda nije poznato po egzotičnim plažama kao recimo Krit ili Paksos, ali Sifnos ima svoje draži. Poslednjih godina je postalo mesto gde letuju mladi, najčešće u većem društvu, tako da je šansa da upoznate nekog, ko je isto kao i vi sam, velika. Kako nije veliko, nema previše mesta za okupljanje, što samo ide u prilog nekom novom poznanstvu. Sve kreće od lokalnog bara "Mpotzi" , a ako ste kojim slučajem na Sifnosu u avgustu, ne propustite lude ulične žurke.

                         "Skriveni" raj Krita - Magareće ostrvo

2) Kufonisia
Ovo malo, ali prelepo ostrvo, se može pohvaliti i bajkovitim plažama. Kako ih nema mnogo šanse da u toku večernjeg izlaska sretnete nekoga ko vam se svideo na plaži, su izuzetno velike. I ovo mesto je poslednjih godina omiljeno okupljanje mladog društva, pa ne propustite priliku.

     

3) AntiparosAvgust na ovom, u poslednje vreme, popularnom ostrvu je prava uživancija zahvaljujući dobrom noćnom životu. Sve počinje na centralnom trgu, pa ako volite gužvu onda pravac tamo. U jednom od mnogih barova će sigurno pasti neko očijukanje. Kad se barovi zatvore, svi se "sele" u otvorenu diskoteku "La Luna" gde se bukvalno do zore luduje.


        Top 5 grčkih ostrva - na jednom ste verovatno bili

Nema komentara:

Objavi komentar