18.5.16

Deset grčkih Apolona, bar jedan će vas osvojiti

Foto: Pixabay
Sve pripadnice ženskog roda koje su letovale u zemlji masline bar jednom su ostale bez daha zbog nekog zgodnog Grka, zato vam mi predstavljamo deset grčkih "Apolona" (po našem izboru):

10. Mironas Stratis

Grčki pop-rok pevač koji osvaja svojim glasom, ali i stasom sve pripadnice lepšeg pola. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.  

Mironas Stratis (Foto: Instagram/myronasstratis)

 

9.  Kostas Martakis

Grkinje lude za Kostasom, baš kao Srpkinje za Vladom Georgijevim. Svojim plavim očima i anđeoskim glasom krade ženska srca. Verovatno ste tokom letovanja uživali bar u jednom njegovom hitu. Na Instagramu ga možete zapratiti OVDE.  

Kostas Martakis (Foto: Instagram/martakis)

8. Akis Petretzikis

Najverovatnije je on najzgodniji kuvar koga ste videli. Ima veoma uspešnu TV emisiju, a njegovi recepti su savršeni.  Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.  

Akis Petretzikis (Foto: Instagram.com/akis_petretzikis)

7. Sakis Ruvas

Što je za nas  Zdravko Čolić, to je za Grke Sakis Ruvas. Ovaj pevač je definitivno jedan od najomiljenijih poznatih Grka u domovini, ali i širom sveta. Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.  

Sakis Ruvas (Foto: Instagram/sakisrouvas)6. Aleksis Georgulis

Svima nama, koji smo gledali  film Moj život u ruševinama, ovaj zgodni glumac je zapao za oko. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.  

Aleksis Georgulis (Foto: Instagram/alexis_georgoulis_)

5. Nikos Vertis

Ako ste kojim slučajem letovali u Grčkoj i niste čuli za ovog pevača, onda ste sigurno uživali u njegovim hitovima čija autorska prava često kupi Saša Kovačević. Vertis svojim emotivnim pesmama osvaja čak i one koji ne znaju ni jednu grčku reč. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.  

Nikos Vertis (Foto: Instagram/nvertis)

4. Jorgos Samaras

Višegodišnji reprezentativac grčkog nacionalnog fudbalskog tima. Smatra se jednim od najlepših fudbalera ikada. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE

Jorgos Samaras (Foto: Instagram/samaras_official)

3. Sakis Tanimanidis

Ovog momka verovatno ne znate ako ne živite u Grčkoj. On je jedan od najomiljenijih TV lica u zemlji masline i zajedno sa momkom broj dva vodi veoma popularanu emisiju o putovanjima širom sveta. Tako da je moguće da ćete ga uskoro ugledati i na ulicama vašeg grada. Na Instagramu ga možete pratiti OVDE.  

Sakis Tanimanidis (Foto: Instagram/sakiswp)

2. Jorgos Mavridis

Zajedno sa gore pomenutim Sakisom vodi jednu od omiljenih TV emisija u Grčkoj. Inače, on je poznati tatu majstor. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.

Jorgos Mavridis (Foto: Instagram/georgemavridis_tattooligans)

1. Janis Spaljaras

Definitivno pravi grčki Kazanova. Po sopstvenom priznanju ovaj model je do sada je spavao sa 4.000 pripadnica lepšeg pola. Njega na Instagramu možete pratiti OVDE.

Janis Spaljaras (Foto: Instagram/giannisspaliaras)


2 komentara:

 1. Do you need free YouTube Subscribers?
  Did you know you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

  OdgovoriIzbriši
 2. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

  Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší pravděpodobnost ziskovosti

  Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

  OdgovoriIzbriši