28.4.16

Kampovanje u Grčkoj - lepo a jeftino letovanje

Foto: Pixabay
Za one avanturističkog duha, kampovi u Grčkoj su pravi izbor. Još ako ovakvo letovanje spojite sa vašom omiljenom destinacijom, onda je to pun pogodak.

Ako se niste do sada usudili da probate ovu vrstu letovanja, možda će se, posle čitanja ovog posta, u vama probuditi avanturista. Predstavljamo vam kamp naselja u Grčkoj koja su, zbog organizacije i lepote, zaslužila da se nađu na ovoj kratkoj listi.

1) Simos Camping na Elafonisosu je odličan izbor za kampovanje u Grčkoj


Na jugu Peloponeza, preko puta prelepog mesta Neapolis, nalazi se ostrvo Elafonisos i čuvena Simos plaža. Na samo 50 metara od plaže smešteno je kamp naselje Simos Camping. Ako nemate šator, možete ga iznajmiti za 7 eura po danu, a cena je skoro ista i ako ga imate (plaćate mesto). Ako ste više za kamp prikolicu, onda spremite najmanje 8 eura po danu. Dnevni boravak za odrasle je 6 eura, za decu 3 eura. Računajte da su cene u julu i avgustu zbog špica sezone više od 2 do 5 eura. Ako ste krenuli automobilom, parking za vašeg četvorotočkaša će vas koštati 3 eura, dok je za motore cena nešto niža. Ono što je zanimljivo je to da su i vaši kućni ljubimci dobrodošli, samo to morate najaviti unapred da bi vas smestili u poseban deo kampa. Kamp poseduje restoran, kafe bar, kao i mini market.


2) Za kampovanje na Sitoniji odaberite Armenistis camping

Na 90 minuta od Soluna, kod mesta Sarti nalazi se ovaj mali raj. Pored prelepe plaže i okolne prirode, kamp nudi i dosta zabave. Vodeni sportovi su svakako vredni pomena. Ako ste krenuli sa decom znajte da im sigurno neće biti dosadno. Pored dečijeg igrališta tu je i otvoreni bioskop, kao i kreativne radionice za decu. Kamp poseduje restoran, bar, market i gift shop. Tu je i prva pomoć ako baš zatreba, a ono što je svakako zanimljivo je to da se možete i venčati u kampu. Cene su manje-više  slične kao i u ostalim kampovima, a detaljnije ih možete pogledati ovde. Da osetite bar virtualno deo ovog raja pogledajte ovaj video.


3) Nautilos camping, Sivota Jedno prelepo, mirno mesto na predivnoj Nautilos plaži, samo 14 kilometara od Igumenice. Otvoren je od početka aprila pa do kraja oktobra. Kamp poseduje bazen, ako vam slučajno dosadi kupanje u moru (u šta lično čisto sumnjam). Tu je i restoran, bar i mini market. Ako ste do ovog mesta stigli privatnim brodićem, a ne autom ili nekim drugim prevoznim sredstvom, tu je i marina. Cene takođe variraju u zavisnosti od perioda boravka. 


Kampovi u Grčkoj mogu biti odličan izbor onih koji traže jeftino letovanje. Skoro sva kamp naselja imaju wi-fi, a ako ste od onih kojima spavanje u šatoru i nije baš primamljivo, možete odabrati kamp prikolicu ili bungalove. Šta god da odaberete nećete se pokajati. 

Možda je vreme da probate ovakvu vrstu letovanja? Ranac na leđa i put pod noge. Kampovi u Grčkoj vas čekaju!


    

2 komentara:

  1. Quantum Binary Signals

    Professional trading signals delivered to your cell phone every day.

    Follow our signals NOW and gain up to 270% per day.

    OdgovoriIzbriši
  2. GDE SE MOZE IZNAIMITI KAMP PRIKOLICA U ASPROVALTI, CENA

    OdgovoriIzbriši